Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Depozitare si prezentare
Titular perie - accesoriu elegant pentru cursul de arta unghiilor
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Lucru curat este foarte important pentru exacte unghii arta împodobirea cu pensula. De asemenea, include o perie suplimentare utilizate pentru fiecare Culoare. Atunci când modificarea culorilor, se pune întrebarea frecvent: în cazul în care pensula? Titularul de perie din oţel sau roz este găsit accesoriul perfect şi definitiv răspunsul la această întrebare.
Perii până la nouă de diferite Dimensiune pentru a găsi pe raft în suportul de pensulă. Dimensiunile subtile de 9.5 x 2 x 7,5 cm face sigur constată accesorii utile de depozitare & Oja categoria afişează pe mesele mici pătrate. Luminoase Culoare şi un design modern, titular perie este nu numai utilă, dar, de asemenea, frumos. În schimb nu poate fi pentru a stoca pensula vertical rafturi aici contaminare reciprocă a pensulei. Fiecare instrument unic este izolat si poate fi reluat atunci când este necesar pentru a atinge, uşor şi fără alte perie. Suport perie de asemenea pentru uscarea atent și complet de perie de curăţat este ideal. Ca agent de curăţare, vă recomandăm perie aspirator din gama nded.

Dimensiuni
+
0.075 Metri (m)
0.095 Metri (m)
0.02 Metri (m)
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional