Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Instrumente
Bețișoare cuticule, Bețișoare de trandafir, bețișoare de portocal
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Betele din lemn de portocala, cunoscute și sub denumirea de lemn de trandafir, sunt unelte indispensabile pentru manichiură și pedichiură, precum și pentru pregătirea modelelor de unghii. Bastoanele noastre din lemn au capete ascuțite, cu care chiar și lucrul cel mai delicat nu mai este o problemă.

Acest accesoriu este utilizat în manichiură și pedichiură pentru curățarea ușoară a marginilor unghiilor. În plus, bastoanele din lemn pot ajuta la împingerea cuticulei. În primul rând, cuticula este tratată cu un produs de îndepărtare a cuticulelor pentru a înmuia pielea. Acesta poate fi împins, îndepărtând cu atenție bucățile excesive de piele. Bastoane de lemn sunt, de asemenea, unelte folosite pentru arta unghiilor. Aici, ele pot fi folosite pentru a introduce modele sub formă de pietre sau flori uscate în lacurile de unghii încă umede sau în gelul care nu s-a intarit inca. Pur și simplu umeziți vârful bețișoarelor pentru ca aplicațiile să adere și poata fi plasate în cele mai mici detalii.

Dimensiuni
+
0.018 Metri (m)
0.019 Metri (m)
0.004 Metri (m)
Feedback
+
Evaluări generale
4.5652
Rezumat
5
14
4
10
3
0
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional