Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Instrumente
Selector de Nail - aplicator pentru admiterea de pietre
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Transparente Nail selector, care ar trebui să fie ca un accesoriu important în orice salon de unghii, lucrează prin particule integrat sclipici în special vesel. În partea de sus este un aplicator, care facilita includerea şi plasarea de pietre. Extremitatea din spate este potrivit pentru a lucra direct pe unghii.
Ordinul selector cu care să fie în măsură să absoarbă mici pietre strălucitoare, apăsând uşor aplicatorul pe piatră. Apoi, pietrele pot fi la fel de uşor pentru a pune off. Selector poate parţial, de asemenea, înregistrarea de autocolante sau alte elemente de arta unghiilor fie utilizat pentru. Instrumente mici ca acasă, ideal completând instrumente în salonul de unghii, totuşi, încă mai pot. Extremitatea din spate este uşor şi împingeţi uşor înapoi cuticulele, precum marginile unghiilor pot fi curăţate. Instrumentul este curăţată cu perie curat sau acetonă-free unghii, de exemplu, pentru unul dintre produsele păstrarea în categoria ideal de depozitare şi de unghii afişează.
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional