Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art apare de prezentare sau de a exercita în designul unghiilor
Detalii
+

Acestea nail art Apare o beţigaşele este ataşat pentru mai bine de manipulare, constă dintr-un sfat pentru. Cu aceste apare într-un mod simplu şi modele de unghii mod diferit crea și da frâu liber creativităţii sale. Prin practică şi creativitatea mult obţine cele mai bune modele, dar practica nu întotdeauna ar fi la unghiile sale. Modele nu sunt întotdeauna de găsit. Tu sunt, prin urmare nail art Apare cel mai simplu mod de a învăţa tehnici de modelare şi de rutină pentru a-te în necesitatea de designul unghiilor.

Pentru clienţii, arta unghiilor poate fi apare, de asemenea, foarte practic. Cele mai multe au clienţii doresc nici o idee real ceea ce le-aţi dori să acest moment pentru o arta unghiilor. Cu POPs poate indica pur şi simplu clienţii dvs., arta unghiilor. Acest lucru facilitează decizia de modele de unghii şi clientul primeşte doar prezinta o incursiune în diversitatea de oferta dvs.

Diferite culori pot fi reprezentate ca chiar mai bine. Culoarea dreapta este, de obicei, numai într-adevăr vizibil când gel sau adecvate gel lac şi acrilice vopselele au fost aplicate pe un sfat.


viscozitate
+
subțire mediu gros
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional