Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Pensule
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail arta pensule - indispensabile pentru unghii fine decoratiuni
Detalii
+

Dreptul de instrument este necesar pentru delicat pictura pe unghii. Designul unghiilor arta paint pensule par sintetic fin, de asemenea, vine cu o tulpină alb şi face o impresie buna ca accesoriu în salonul de unghii. Perie bine poate fi folosit pentru delicate desene şi modele.
Extra fin şi delicat modele pot fi cu perii cu său fin si scurt vopsea de arta unghiilor perie par foarte uşor şi cu acurateţe. Peria este potrivit pentru toate obicei Nailartfarben cum creativ vopsea, gel de Nailartfarbe sau de culoare şi pot fi aplicate pentru diverse tehnici. Alb perie cu maner ergonomic în formă care permite pentru siguranţă şi o ghidare precisa de perie este bine în mână. Decorarea cu pensule o cu grijă pictat unghii naturale sau unghii de locaţie un model, care este acoperit cu lac de unghii, gel UV de lac sau gel colorat servi ca fundal pentru arta unghiilor. Deci mână pictat unghii lungi şi fiabil deţine unghiilor este sigilată în cele din urmă. După fiecare utilizare, perie ar trebui să fie curăţate cu atenţie cu o perie curat şi uscat picioare. Deci, este asigurată durabilitatea.


Dimensiuni
+
0.011 Metri (m)
0.011 Metri (m)
0.0188 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional