Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Pensule
Perii de gel nded dimensiune 2 - gel de straturi si precisă unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Unghiilor designul şi mobilierul la un accesoriu important este completat cu nded pensule gel de dimensiunea 2. Perie cu atenţie artizanale este ideal pentru aplicarea uniformă a toate straturile de gel şi este ideal pentru plăci de unghii delicat şi lucrul în filigran. Roşu samur perie cu argint ferulei este optim potrivit pentru arta unghiilor cu tehnica de un accident vascular cerebral.

Cu pensule gel Superfine nded dimensiune 2 filigran în special pot fi efectuate de lucru pe unghii exact şi curat. Pensula se face din Red jder de păr, care este stabil congelate într-un nickeled din alamă presată. Marginile pot fi exact alerga prin marginea dreaptă a pensulei, lățimea relativ mic este ideal pentru mici unghiile şi utilizarea de perie în tehnica un accident vascular cerebral. În această tehnică, două culori cu o perie accident vascular cerebral de la arta unghiilor unice şi individuale sunt procesate. Pensula gel pot fi utilizate, precum şi pentru locuri de muncă de grunduri şi structura geluri şi este, de asemenea, pentru un strat uniform de gel de culoare pentru a utiliza. Păstraţi, lung, perie de par reale, o curăţare temeinică, după fiecare utilizare este important. Vă recomandăm nded perie aspirator din gama noastra, uscarea de bristles ar trebui să fie în poziţie verticală.

Dimensiuni
+
0.004 Metri (m)
0.004 Metri (m)
0.162 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional