Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Sabloane unghii
Manichiura french model şablon pentru unghii perfecte
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Aveţi probleme, este în sine un smilie corectă a trage linie pe unghiile? Doar atunci când aveţi nevoie pentru a lucra cu mâna stângă? O comandă rapidă vă oferim nostru tipar de manichiura French, atunci când este vorba de alb Unghii sfaturi perfect şi rapid pe modelul. Ţine primul rând pentru cuie fără grăsime şi uscat. Apoi strângeţi unul dintre autoadezive franceză Sabloane din arcul off şi să le lipească în lăţimea dorită Unghii lor. Apăsaţi cu degetul încă timp pentru a. Auto-adezive Şablon este foarte puternică la răspundere, astfel încât nimic dintre prelucrării Marginea şablon poate rula. În următorul pas, fie purtaţi dumneavoastră Lac de unghii sau dumneavoastră gel UV unghii cap pe. Trageţi stencil După aplicarea de calibrare şi permite vopsea sau gel unghii vindeca complet. După aceea puteţi cu una unghiile chiar mai departe decora o arta unghiilor la modă sau dar sigiliu-le cu un strat de top sau un gel de sigilare. Un accesoriu in arta unghiilor, nu lipsesc ar trebui, dacă este vorba de o curată şi precise de lucru dumneavoastră Este unghiile. Aveţi posibilitatea de a alege între trei forme diferite un conținut de sac de 20 piese fiecare. Trageţi dumneavoastră sfaturi de unghii, individual În funcţie de gust în dumneavoastră preferat de formă şi culoare, folosind noastre franceză Manichiură template-uri, profesionale de calitate. Alege astăzi.

instrucțiuni
+

Pasul 1: Pregătirea unghiilor (împingerea înapoi a cuticulei, scurtarea unghiei, înăsprirea unghiei cu un buffer)

Pasul 2: Lipiţi şablonul pe unghia naturală în poziţia dorită. Pentru un Smile Line perfect aveţi grijă ca şablonul să stea corect, ca să excludeţi curgerea gelului.

Pasul 3: Aplicaţi gelul ales pe unghie.      

Pasul 4: Îndepărtaţi şablonul de pe unghie înainte de întărire.

Pasul 5: Întăriţi unghia în lampa UV.Feedback
+
Evaluări generale
4.4286
Rezumat
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional