Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Tampoane de celuloza
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Tampoane de celuloza

Tampoane de celuloza - servetele pentru unghii pentru stersul unghiilor
Mare selecţie de calitate, scame de bumbac tampoane şi 500 tampoane celuloză pe rola pentru igienă perfectă în designul unghiilor. Rezolvarea UV unghiilor lustruit şi LED gel lacuri ieftine online Vand tampoane. 500 De pulpă de tampoane şi tampoane de bumbac în pulverizatorul de tampoane pentru saloane de unghii sunt curăţenia scame şi igienice cu unghia.
Premium tampoane de tampoane cu instrucţiunile de la producător, filmele cu cele mai bune tratamente si manichiura video sunt potrivite atât pentru gel unghiile şi unghiile acrilice şi artificiale degetul unghiile şi unghiile naturale pentru a elimina unghii. Tampoane igiena dispenser de lac de unghii remover filmele fi pulpă de tampoane aici în unghii curat pas cu pas pentru a face it-te şi arată cu tampoane de celuloză pentru a elimina, dezinfectat şi relaxarea în unghiilor artificiale.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional