Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Accesorii / Tampoane de celuloza
Tampoane de bumbac pentru a elimina make-up sau unghii poloneză pentru îndepărtarea
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

The NAIL-EON Tampoane de bumbac sunt realizate din stofa de bumbac, care este comprimat într-o formă rotundă confortabil. O foaie albă subţire este ataşat pe de o parte de tampoane de bumbac, puteţi să ţineţi suportul cu. Prin strat subţire pe partea cealaltă a tampoane de bumbac, puteţi face acest lucru cu lichid dorită, fără ating lichidul unghiile.

Dacă doriţi pad pentru make-up folosite, scufunda pad cu lichidul corespunzătoare bine. Astfel încât să puteţi make-up este mod blând și simplu. În cursul zilei unele praf şi murdărie, celulele moarte ale pielii şi izolat sebacee acumula pe pielea ta. Acest lucru poate fi perfect pur şi simplu cu un lichid de curăţare şi NAIL-EON Elimina tampoane de bumbac. O curăţare rapidă, uşor şi aprofundată a feţei este posibil cu un tampon de bumbac. Te potrivesti în noastre mici şi practice de ambalare NAIL-EON Tampoane de bumbac cu uşurinţă în orice poşetă, pur şi simplu ideal travel companion.

De asemenea, vopsea off al tău Oja pe degetele si unghiile de la picioare sunt tampoane de bumbac foarte. The NAIL-EON Tampoane de bumbac absorbi lichidul foarte bine şi elimina reziduuri-free şi perfect fiecare lac de unghii. Cu filmul practic puteţi păstra uşor pad bumbac şi mâinile nu vin în contact cu lichidul.

Ei, de asemenea, poate fi folosit pe zonele pielii sensibile, creme sau lotiuni poate fi aplicat.

Tampoane sunt moi, absorbante si scame.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional