Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Aspirator unghii
Nail Studio praf de extracţie pentru a proteja împotriva depunerii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Unul dintre riscurile majore de sănătate în domeniul modelării unghiilor este praful fin creat în timp ce depunerea sau măcinarea unghiile artificiale și naturale. Acest praf fin este în aer și poate fi inhalat. O alergie sau în cel mai rău caz, o boală pulmonară poate să apară ca rezultat. Dar chiar și în propria piele și echipament salon de manichiură și mediul de lucru praful inconfortabil, astfel încât să crească cerințele de curățare și întreținere. Naileon extracție salon de unghii de praf pune capăt acestor probleme.


Cu o putere de 23 wați, acestea de aspirare a prafului este un centru de putere reală pentru salonul de unghii. Dispozitivul include un suport practic încheietura mâinii pe care să se odihnească propriile lor mâini și pe cele ale clienților în timpul tratamentului. Înainte de depunerea aparatul este pornit prin intermediul butonului. Praful totală acumulată este extras și prins în condiții de siguranță în sacul de filtrare. Unitatea funcționează foarte liniștit și nu interferează în atmosfera confortabilă a unui manichiură profesionale. În plus, dispozitivul este foarte eficient energetic. Avand o dimensiune de 110 mm x 310 mm x 320 mm (lx L x H), extragerea prafului foarte compact și se potrivește perfect în fiecare zonă de lucru.

În cazul în care filtrul este plin, acesta poate fi ușor de îndepărtat și curățat sub jet de apă. Pentru îngrijirea dispozitivului în sine, este suficient pentru a șterge cu o cârpă umedă. NAIL-EON extracție Nail Salon praf - Premium table-extracție pentru modelarea unghiilor și de manichiură și pedichiură.

Dimensiuni
+
0.304 Metri (m)
0.281 Metri (m)
0.136 Metri (m)
instrucțiuni
+
Aparatul se porneşte înainte de pilire prin întrerupătorul cu tastă. Întregul praf generat este aspirat şi închis sigur în sacul filtrant.
Feedback
+
Evaluări generale
4.5349
Rezumat
5
28
4
12
3
2
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional