Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Aspirator unghii
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Nail Studio praf de extracţie pentru a proteja împotriva depunerii
Detalii
+

, Unul dintre riscurile majore de sănătate în domeniul unghiilor este praf fin atunci cand depunerea sau tăierea unghiilor naturale şi sintetice. Acest praf fin este în aer şi pot fi inhalate. O alergie sau în cel mai rău, un stop cardiac poate apărea ca un rezultat. Dar, de asemenea, pe pielea ta şi Salonul de unghii praful echipamente şi mediul de lucru este neplăcut, Deci, care creşte la nevoile de curăţare şi de îngrijire. Sistem de evacuare a prafului Naileon Nagelstudio nu departe cu aceste probleme.

< BR / > cu 23 Watts, acest praf de extracţie este un centru de putere reala pentru Salonul de unghii. Dispozitivul încorporează o odihnă de mână practice, odihni pe mâinile sau pe care clientii in timpul tratamentului. Înainte de depunerea, drac via cheie switch-ul este pornit. Întreaga praful acumulat este extras şi blocat în condiţii de siguranţă în filtru sac. Aparatul este rulează silenţios şi nu interferează în ambianţa de saloane de unghii profesionale. În plus, aparatul funcţionează foarte eficiente energetic. Cu o dimensiune de 110 mm x 310 mm x 320 mm (W x L x H) praf de extracţie este foarte compact şi se potriveşte perfect în fiecare zonă de lucru.

Filtru este plin, poate el pur şi simplu scos si curatate sub jet de apa. Inclus NAIl-EON Nagelstudio praf extracţie cuprinse trei bumbac praf sac, astfel încât sacul rapid poate fi înlocuit cu uşurinţă atunci când deja este în aşteptare pentru clienţii. A avea grijă de aparatul în sine, în mod regulat cu o cârpă umedă să ştergeţi-l. NAIL-EON nail Studio praf de extracţie - premium tabelul de extracţie pentru unghii, manichiura si pedichiura.

Dimensiuni
+
0.304 Metri (m)
0.281 Metri (m)
0.136 Metri (m)
instrucțiuni
+
Aparatul se porneşte înainte de pilire prin întrerupătorul cu tastă. Întregul praf generat este aspirat şi închis sigur în sacul filtrant.
Feedback
+
Evaluări generale
4.6
Rezumat
5
28
4
12
3
2
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional