Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Baie de parafina
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Parafină set de NAIL-EON pentru mai ales pielea delicata
Detalii
+

Cu noastre nail-Eon parafină set sunt absolut în tendinţa. A fost mai uşor niciodată nu a fost într-o oază de wellness privat Casa înfiinţat. O baie de parafina de mână provoacă după non-recurente Cerere de o îmbunătăţire a texturii pielii. Se aplică caldă şi încurajează, prin urmare, circulaţia sanguină. Este cineva care suferă de articulaţii inflamate, După tratamentul termic se simt în mod semnificativ mai bine. Chiar şi oamenii cu o îmbunătăţire în elasticitatea pielii afla tesut conjunctiv slab. Tu puteţi utiliza pentru a menţine setul nostru de sentimentul de bunăstare mâinile, picioarele şi coate. Unitatea de salon de unghii ataşat se încălzeşte ceara aromatice, până când este lichid. Parafina calda deschide porii, astfel poate de pachete, creme speciale şi optim lotiuni penetreze straturile pielii si sa Efectul. Uscat, fragil sau chiar crăpate zone ale pielii sunt acum trecutului. În setul de mari sunt următoarele ustensile pentru unul plin tratament de lux disponibile: un design unghii electrice Baie de parafină, două blocuri de ceara cu parafina de aromă fiecare 400 g, zece persoane fizice Folie de Protectorbags, un Frotteehandschuh cald şi un drăgălaş Terry de boot. Noastre set complet pentru licitaţie rezultate. Combina tratament relaxant cu o vastă manichiura sau pedichiura. Unul Instrucțiunile de utilizare incluse în nostru cutie. Suntem oferindu-departe pe aparate garanţie de trei ani. Vedeţi, noi vă oferim un exclusiv Serviciu de tot-rotund. Încredere ani nostru de expertiză şi închide contactaţi ventilatorul de bază în jurul a terapiei de ceara calda.

Dimensiuni
+
0.24 Metri (m)
0.309 Metri (m)
0.175 Metri (m)
instrucțiuni
+

Pasul 1: Spălaţi şi uscaţi temeinic mâinile. Scoateţi bijuteriile şi suflecaţi mânecile.INDICAŢIE: Aveţi grijă ca grilajul termoprotector să se afle la baza aparatului.

Pasul 2: Verificaţi temperatura cerii prin aplicarea unei cantităţi mici de ceară pe partea interioară a încheieturii mâinii dumneavoastră.

Pasul 3: Introduceţi mâna cu degetele uşor desfăcute în văniţă. Apoi scoateţi-o imediat, dar cu grijă din văniţă. Lăsaţi ceara să se întărească pe mâini. Înainte de următoarea scufundare aşteptaţi min. 3 secunde până se întăreşte ceara.Parafina întărită nu mai străluceşte!

Pasul 4: Repetaţi arbitrar de des pasul 3, însă cel puţin de 3 x. Cu cât se aplică mai multe straturi, cu atât mai mult timp se menţine căldura.

Pasul 5: Îmbrăcaţi săculeţul protector şi introduceţi mâinile pentru 15 minute în mănuşa de frotir. Astfel se menţine căldura.

Pasul 6:  Scoateţi mănuşa de frotir şi rulaţi ceara întărită de pe mâini cu săculeţul protector. INDICAŢIE: Se recomandă aruncarea cerii întărite, deoarece în ea se află piele moartă.

Sfat: Înainte de tratamentul cu parafină se poate aplica o îngrijire. Datorită căldurii porii pielii se deschid şi îngrijirea poate avea efect maxim. Atenţie: Nivelul de parafină din văniţă nu trebuie să depăşească marcajul max. Pentru tratarea picioarelor şi coatelore urmaţi paşii 1-4.


Feedback
+
Evaluări generale
4.9
Rezumat
5
23
4
2
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional