Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Baie de parafina
Parafină set de NAIL-EON pentru mai ales pielea delicata
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

a avut loc în salonul de unghii unghii nu numai sau manichiura, o mare importanţă este legat de mână şi unghiilor îngrijirea. Baie de parafina este unul dintre cele mai populare aparatura pentru salon Spa. < BR >< BR > NAIL-EON cu parafină set mâini rapid şi durabil este un tratament de terapie intensivă. Setul include o baie de parafină electrice, două blocuri de parafina aroma de â 400 de grame, zece Protectorbags de folie şi două cârpă Terry cald mănuşi. Baie de parafina mentine uscate şi crăpate pielea si deschide porii. O Tratamentul ulterior cu creme şi loţiuni acţionează în straturile profunde ale pielii. Ceara Kit este potrivit pentru ingrijirea mainilor, picioare si coate, tratament termic creşte bunăstarea şi poate creşte elasticitatea pielii.

Versatil parafină baie set cu ceara la NAIL-EON este o metoda deosebit de durată efect pentru a provoca un simptomatic relief reclamaţii de sănătate, cum ar fi artrita, inflamatie, leziuni sportive şi rigiditate articulară. Parafina branduri baie set cu ceara unghii Eon are 3 ani garantie ca toate dispozitivele aici în nded magazin online şi, de asemenea, ajută la terapie ocupaţională şi reumatism. NAIL-EON parafină set baie + 2x400g parafină şi cosmetice accesorii Starter Kit Orange de parafina pentru maini, picioare si unghii studiouri.Dimensiuni
+
0.24 Metri (m)
0.309 Metri (m)
0.175 Metri (m)
instrucțiuni
+

Pasul 1: Spălaţi şi uscaţi temeinic mâinile. Scoateţi bijuteriile şi suflecaţi mânecile.INDICAŢIE: Aveţi grijă ca grilajul termoprotector să se afle la baza aparatului.

Pasul 2: Verificaţi temperatura cerii prin aplicarea unei cantităţi mici de ceară pe partea interioară a încheieturii mâinii dumneavoastră.

Pasul 3: Introduceţi mâna cu degetele uşor desfăcute în văniţă. Apoi scoateţi-o imediat, dar cu grijă din văniţă. Lăsaţi ceara să se întărească pe mâini. Înainte de următoarea scufundare aşteptaţi min. 3 secunde până se întăreşte ceara.Parafina întărită nu mai străluceşte!

Pasul 4: Repetaţi arbitrar de des pasul 3, însă cel puţin de 3 x. Cu cât se aplică mai multe straturi, cu atât mai mult timp se menţine căldura.

Pasul 5: Îmbrăcaţi săculeţul protector şi introduceţi mâinile pentru 15 minute în mănuşa de frotir. Astfel se menţine căldura.

Pasul 6:  Scoateţi mănuşa de frotir şi rulaţi ceara întărită de pe mâini cu săculeţul protector. INDICAŢIE: Se recomandă aruncarea cerii întărite, deoarece în ea se află piele moartă.

Sfat: Înainte de tratamentul cu parafină se poate aplica o îngrijire. Datorită căldurii porii pielii se deschid şi îngrijirea poate avea efect maxim. Atenţie: Nivelul de parafină din văniţă nu trebuie să depăşească marcajul max. Pentru tratarea picioarelor şi coatelore urmaţi paşii 1-4.


Feedback
+
Evaluări generale
4.9
Rezumat
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional