Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Freza unghii
Promed de luxe
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

De depozit este una dintre cele mai importante parti ale designului unghie. De asemenea, manichiura si pedichiura sunt sarcini care necesită depunere. Nostru Promed 620 De Luxe este o soluție perfectă pentru lucru profesional.Aparatul este "Made in Germany", si este proiectat pentru a fi ideal, de asemenea, pentru incepatori. Acesta funcționează rapid și puternic. Datorită dimensiunilor sale mici, acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca dispozitiv de al doilea sau poate fi luat cu clienții atunci când vizitează.Caracteristică nouă a acestui dispozitiv este de comandă universală, care stabilește viteza și direcția.Knop este finisata cu gem spumant și are o oprire de siguranta.Oprire de siguranță transformă din dispozitivul automat dacă viteza de devine prea repede sau fișierul confruntă cu o presiune prea mare în momentul depunerii.

Promed 620 De Luxe are economie de spațiu, noi si design inovator. Se poate potrivi pe fiecare masă fără nici o problemă.Caz alb și spumant Lila piesa de mână se va potrivi în fiecare din jur.Dispozitivul are, de asemenea un suport pentru piesa de mână.Fișier vine cu dispozitivul însuși, piesa de mână, prosop, titularul biți, perie de nailon, 30 capace, adaptor de alimentare și un manual.

Vei fi mai mult decât fericit cu usurinta de a lucra ca acest dispozitiv se poate realiza. Să Promed 620 va convinge, va place!

instrucțiuni
+
Pe baza modului constructiv mic ideal ca aparat secundar sau vizite la domiciliu.

Feedback
+
Evaluări generale
4
Rezumat
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional