Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Lampa birou
NAIL-EON la locul de muncă lampă este economică şi este aprins luminoase în acelaşi timp
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Igiena şi curăţenia ar trebui să fie prima prioritate în designul unghiilor şi unghii modă capabil includ, de asemenea, exercitarea şi dreptul material, precum şi un instrument pentru cele mai importante puncte. Echipamente și o lumină de muncă includ multe salon de unghii pe fiecare birou. Lampa este cel mai important ustensilă pe bancul de lucru. Pentru unghii si designul unghiilor, iluminat dreapta este esenţială pentru a putea functiona perfect. Noastre NAIL-EON lampă la locul de muncă vă oferă condiţii perfecte de lucru şi va lumina drumul spre model superb straturi. Lumina LED este orbire-free şi redus-radiaţii. Tehnologia LED luminos alb realizat valorile de expunere, cum ar fi numai lumina zilei. Prin urmare, întregul desktop poate fi complet iluminate. Lămpile au avantajul că acestea dezvolta nici un LED de căldură. Acestea sunt, prin urmare, predestinat pentru unghii, deoarece nu există riscul de arsuri. Pentru Stilistii de unghii si clientii, lucrează sub lampa este la fel de plăcută. Din moment ce praf nu este atras de lampa în sine, de curăţare este uşor şi există efecte negativ. UV-gel poate să nu se intaresc de căldură lipsă. Oferim produse de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc cerinţele ridicate a standardului European. A se vedea pentru tine şi nu mai l-a agasa o iluminare slabă pe birou. Lăsa un du-te uşor pe cu noastre NAIL-EON lampă la locul de muncă.

Dimensiuni
+
0.754 Metri (m)
0.319 Metri (m)
0.068 Metri (m)
instrucțiuni
+
Deoarece lampa în sine nu atrage praful, curăţarea este uşoară şi simplă. Întreaga masă de lucru poate fi iluminată complet cu această lampă de lucru.
Feedback
+
Evaluări generale
4.9412
Rezumat
5
16
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional