Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Lampa UV, Lampa CFFL cu LED
Lampă pentru unghii NAIL-EON CCFL
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Dispozitive precum lampa UV unghiilor Studio includ curatenie, igiena si instrumentele corecte neapărat într-un salon de unghii. În caz contrar, nici o modelare unghii corectă poate fi model. Tuburi, care sunt situate în lămpi, trebuie să fie înlocuite după un anumit timp. Aceasta nu este doar consumatoare de timp, poate fi destul de costisitoare. Noastre NAIL-EON CCFL lampa este alternativa perfecta. Tehnologia CCFL este o tehnologie care este utilizat un tub de aşa-numitele catod rece. Ea are o viaţă de 30.000 de ore. Înlocuirea tub dispozitiv atât de îndepărtat. Lângă longevităţii ei, ea este extrem de economic. Salvaţi la 40% putere comparativ cu convenţionale lampa UV cu lampa UV. Lucru deosebit despre noastre NAIL-EON CCFL lampa este faptul că toate geluri UV şi, de asemenea, LED geluri poate intari. Acest lucru funcţionează mult mai eficient şi întăreşte geluri în jumătate din timpul ca şi omologii lor convenţionale. Dar premisa este că mâna este aparatul corect si exact la mijloc. Pentru a se asigura că vă cura vă rugăm gel suplimentare de la degetul mare. Astfel încât gel este vindecat perfect, tuburi CCFL sunt situate într-un unghi lateral şi spate înclinate în locuinţe. Vă rugăm să reţineţi că te incalzeste lampa 90-120 de secunde înainte de prima utilizare de zi pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Din unghiul de degetul mare în lampă CCFL, gelul poate rula în jos şi nu în mod corespunzător vindecat de degetul mare. De aceea, vă recomandăm degetul mare separat pentru a se întări.
 

Dimensiuni
+
0.16 Metri (m)
0.184 Metri (m)
0.07 Metri (m)
Sigiliu
+
instrucțiuni
+
Degetele sunt întărite individual în acest aparat de întărit la lumină.
Feedback
+
Evaluări generale
4.3
Rezumat
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional