Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Aparate / Lampa UV, Lampa CFFL cu LED
Lampă pentru unghii NAIL-EON CCFL

Detalii
+

Dispozitive precum lampa UV unghiilor Studio includ curatenie, igiena si instrumentele corecte neapărat într-un salon de unghii. În caz contrar, nici o modelare unghii corectă poate fi model. Tuburi, care sunt situate în lămpi, trebuie să fie înlocuite după un anumit timp. Aceasta nu este doar consumatoare de timp, poate fi destul de costisitoare. Noastre NAIL-EON CCFL lampa este alternativa perfecta. Tehnologia CCFL este o tehnologie care este utilizat un tub de aşa-numitele catod rece. Ea are o viaţă de 30.000 de ore. Înlocuirea tub dispozitiv atât de îndepărtat. Lângă longevităţii ei, ea este extrem de economic. Salvaţi la 40% putere comparativ cu convenţionale lampa UV cu lampa UV. Lucru deosebit despre noastre NAIL-EON CCFL lampa este faptul că toate geluri UV şi, de asemenea, LED geluri poate intari. Acest lucru funcţionează mult mai eficient şi întăreşte geluri în jumătate din timpul ca şi omologii lor convenţionale. Dar premisa este că mâna este aparatul corect si exact la mijloc. Pentru a se asigura că vă cura vă rugăm gel suplimentare de la degetul mare. Astfel încât gel este vindecat perfect, tuburi CCFL sunt situate într-un unghi lateral şi spate înclinate în locuinţe. Vă rugăm să reţineţi că te incalzeste lampa 90-120 de secunde înainte de prima utilizare de zi pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Din unghiul de degetul mare în lampă CCFL, gelul poate rula în jos şi nu în mod corespunzător vindecat de degetul mare. De aceea, vă recomandăm degetul mare separat pentru a se întări.
 

Dimensiuni
+

0.16 Metri (m)
0.184 Metri (m)
0.07 Metri (m)

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

instrucțiuni
+

Degetele sunt întărite individual în acest aparat de întărit la lumină.

Feedback
+

Evaluări generale

4.2

Rezumat

5
4
4
15
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional