Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Lampa UV, Lampa CFFL cu LED
Lampa UV cu 4 tuburi pentru salonul de unghii false
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

O unitate de lumină UV este esenţială pentru vindecarea de gel, nail art si designul unghiilor. Instrumente necesare şi materiale nu pot fi salvate la capătul greşit. Lampa UV este, de obicei, unul dintre cel mai scump echipament de cumpărare. Dar asta nu trebuie să fie! Echipamente adecvate şi lampi UV sunt fie-toate şi tuturor de o unghii perfecte. NDED este o variantă foarte ieftine, care furnizează condiţii încă perfecte şi veţi dragoste total 4 tuburi UV lumină unitate. Timer-ul al unităţii de lumină pot fi ajustate în trei niveluri diferite. El este situat la 120 de secunde, 180 secunde sau 30 de minute de funcţionare continuă. Gel are un timp de intarire diferite ca creatii de arta unghiilor, cum ar fi, de exemplu, 3D-Nail. De fiecare dată intarire, setarea corectă poate fi luată în consecinţă pentru a atinge un rezultat perfect. Astfel rezultate perfecte pot fi realizate chiar cu opera de arta unghiilor şi 3D-Nail. Corespunzător, lampa UV în carcasă alb sau argint pot fi selectate pentru a configura. Placa interschimbabile poate fi reflectat, precum şi interioare de locuinţe. 4 Lămpi sunt furnizate direct de la lampa. Pe dispozitivele noastre, vom acorda o garantie de trei ani. Lampi UV sunt totuşi excluse de la garanţie. Se bazează pe mulţi ani de experienţă de fabricaţie. Ai această piesă esenţială de echipament.

Sigiliu
+
instrucțiuni
+

După aplicarea gelului este plasat mâna atunci când aparatul este pornit în Interior. Gel este vindecat în timpul specificat.


Lumina UV vindecarea unitatea nu funcţionează.
Aprinde lumina UV, vindeca unități, dacă anterior sunt convins că UV au fost introduse corect tuburi. Vă rugăm să verificaţi dacă lumina vindecarea unitate la o priză funcţională este conectat. Dacă de exemplu doar 2 tuburi de muncă UV, este de obicei cazul că alte 2 tuburi nu este modificată în mod corespunzător. Vă rugăm să apăsaţi acest lucru până când ferm în priză. Dacă tubul apoi încă nu funcţionează, şi aţi urmat instrucţiunile, sau dispozitiv de la început nu este acceptabil, vă rugăm să contactaţi serviciul nostru pentru clienţi.
Tuburile UV pâlpâie sau nu se potrivesc.
Asiguraţi-vă că utilizaţi tuburi corectă pentru dumneavoastră lumina UV vindecarea unitate. Deoarece există diferite modele de pe piaţă. Este comună că tuburi pâlpâie scurt atunci când porniţi unitatea lumina-vindecarea. De asemenea, poate fi, de asemenea, că tuburi sunt purtate şi ars. Dacă unul sau două dintre tuburi pâlpâie, este probabil că tuburi sunt purtate şi trebuie să fie înlocuite.
Feedback
+
Evaluări generale
4.5981
Rezumat
5
71
4
32
3
2
2
1
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional