Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Aparate / Ultrasunete şi sterilizator
The NAIL-EON ultrasonic cleaner garanţii genial curăţenia
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Avem întotdeauna de înaltă calitate. Cu toate acestea, am îmbunătăţit noastre mai curat cu ultrasunete pentru tine. Asiguraţi-vă, cât de repede şi uşor obţine instrumentele, ochelari, bijuterii, şi mult mai mult pentru a curăţa. Aparatul este umplut cu apă. Se potrivi până la 750 ml. Cu sale 42.000 Hz frecventa, este mai liniştită decât alte dispozitive. Puteţi alege din cinci setări diferite, 90, 180, 280, 380, sau 480 secunde. Aparatul, de asemenea, ochelari, ceasuri, bijuterii, CD-uri şi DVD-uri chiar sunt scârţâie curată şi germeni-free în plus instrumente dumneavoastră în câteva minute. Puteţi curăţa ataşările de tăiere, de asemenea, uşor şi bine, va fi complet uimit. În cazul în care puterea de curăţare singur nu este de ajuns la dispozitivul de curăţare cu ultrasunete, vă pot da un concentrat de curăţare speciale în apă. În mod normal, acest lucru nu este necesar. Mai curat cu ultrasunete curata printr-un proces fizic numit cavitaţie. Medie trei minute sunt suficiente şi subiectul este curat scârţâie. Nu mai este necesar un alt tratament. Aparatul se potriveste pe orice birou şi ar trebui să nu fi lipsă. Poate fi conectat la orice priza electrică standard. Desigur, aparatul este punct de vedere tehnic corect şi în conformitate cu standardele europene. Fi inspirat de nostru mai curat cu ultrasunete. Ca întotdeauna, ai un produs de cea mai înaltă calitate, cu noi.

Dimensiuni
+
0.254 Metri (m)
0.177 Metri (m)
0.172 Metri (m)
instrucțiuni
+
Datorită frecvenţei mari de curăţare lichidul de curăţare este antrenat de oscilaţii de înaltă frecvenţă, astfel că şi cele mai mici particule de impurităţi  sunt dizolvate chiar şi în cele mai inaccesibile locuri. Umpleţi rezervorul de apă cu apă rece, adăugaţi eventual un concentrat de curăţare,  setaţi timpul dorit şi apăsaţi tasta de pornire/oprire. Aparatul începe curăţarea.

Feedback
+
Evaluări generale
4.8
Rezumat
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional