Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit manichiura

Kit manichiura

Set manichiura si kit manichiura cu pila electrica

Set de manichiura clasic, acasă ca asemenea ustensilă practice în pungă nu ar trebui să fie lipsesc, constă în unele motiv cele mai bune interese care permite o temeinică unghiilor. Rapid de reparaţii, de exemplu furat un naturale sau unghii artificiale sunt posibile cu seturi şi pentru a preveni deteriorarea adesea mai rău. Cui rămâne frumos şi frumos în orice situaţie.

Echipamentul de bază în setul de manichiura este adesea adăpostite într-un caz practic. În funcţie dacă seturi pentru ingrijirea unghiilor amănunţită este acasă sau practic in geanta sau într-un caz de cosmetice să fie plasat la, seturi de dimensiune şi de aplicare diferă. Unul sau mai multe fişiere în diferite grade de fineţe, o calitate unghiilor foarfece sau un cui Clipper, ca bine ca diverse accesorii, cum ar fi cutite de cuticule sau UV pentru uşor împinge înapoi cuticulele sau marginile unghiilor la reziduuri murdărie sau gel de curăţare sunt întotdeauna incluse, dar în funcţie de model. Seturi pentru deplasare inclus echipament de bază, în general, similare, adesea în miniatură de format sau un instrument inteligent de dublu. Sunt componente set în frumoasa şi practice, care sunt în siguranţă închis cu un fermoar. În funcţie de calitatea, pungi constau din material plastic, piele sau piele chiar real pentru versiunea de lux.

Seturi de manichiură pentru uz profesional sunt mai puţin pe drum însemnat şi inclus o serie semnificativ mai mare de multe ori sau chiar o tăietori de unghii electric pentru manichiura şi îngrijirea unghiilor. De multe ori, aceste seturi de conţin astfel corneei de rindeluit, de asemenea, dispozitivele cu care pielea poate fi menţinută. Maşini de frezat au numeroase lucrari poate fi depusă, şlefuit şi lustruit. Mai ales când nu numai manichiură şi pedichiură set ar trebui să fie posibil, mai multe dispozitive, inclusiv foarfece de unghii sunt necesare. Acest lucru este circumstanţă datorate care unghiile mele sunt adesea considerabil mai stabil decât unghiile.

În nded seturi de manichiură magazin de înaltă calitate sunt oferite, unităţi de izolare sunt realizate din materiale dure şi durabile, manichiură echipamente sunt din otel inoxidabil de design integrat de metal, desigur. Atunci când toate seturi, fiţi conştienţi că o curatare de murdărie şi de pilitură trebuie efectuate după utilizarea de dispozitive. Ustensile pentru utilizarea următoare se aplică imediat. Ce metode de curăţare sunt fiecare adecvate, este instrucţiunile producătorului pentru a se referi.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€