Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit manichiura
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Profesionale de unghii kit pentru manichiura & pedichiura
Detalii
+

Depunerea de mână poate fi uneori foarte mult consumatoare de timp şi obositor. Cu tăietori de unghii profesionale NAIL-EON - Pile electrice va stabili depunerea munca este mult simplificată. Cu dispozitivul de tăiere, poate fi adus deget - şi unghiile de la picioare în formă corespunzătoare. În acelaşi timp, dispozitivul poate compensa planeitate pe unghii gel sau acril si taie chiar corneei.

În primul rând NAIL-EON trebuie să fie pregătit profesional unghii set sau Pila Electrica de unghii numit pentru utilizare. Face acest lucru prin introducerea aparatul la sursa de alimentare şi se conectează cu piciorul pedala. Pila de unghii este echipat cu PIN-ul router corespunzătoare și în cele din urmă, de asemenea, cu fir cu unitatea principală. Unghie Studio dispozitive oferă posibilitatea de a trecerea la folosind un întrerupător de comutare între mână şi picior pedala. Folosind controlerul de viteză, puteţi creşte viteza de frezat până la 30.000 de rotatii pe minut. De asemenea, tăietori de unghii are unghii profesionale de înaltă calitate Kit din NAIL-EON pentru a cumpara online ieftine pentru manichiura si pedichiura cu Pila şi piciorul pedala un rapid înainte şi înapoi. Unghii profesionale de tăiere setează freza pe unghiile naturale şi unghiile artificiale pentru ieftine. Manualul şi video despre tehnicile corecte de tăiere unghii şi unghiile de gel aici vedea si de a invata. De asemenea, unghiile acrilice şi fibre de sticlă unghiile nu sunt o problemă pentru aceste cuţite de calitate pentru fiecare unghie în unghiilor Design Studio.

Acest set este garantat timp de 3 ani şi pe lângă maşină de frezat şi Pila freza conţine un titular de piesa, o pedala de picior, cinci capete de frezat diferite şi un cilindru de slefuire cu cinci benzi diferite. Cu câteva excepţii, toate nded de tăiat pini cu acest aparat profesional de înaltă calitate sunt compatibile. Numai pinii de cutter cu paragrafele articolului 8053, 8077, 8078, 8132 şi 8133 sunt excluse.


Feedback
+
Evaluări generale
4.4839
Rezumat
5
55
4
33
3
4
2
0
1
2

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional