Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit testare
Pachet surpriză la nded cu unghii de proiectare & cosmetice produse
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Dacă vă place de surprize, dragostea va pachetul surpriza nded! Este un adevărat piñata cu exclusiv produse de înaltă calitate din gama noastră. Am pus împreună pachete ca fiecare sonda în persoană. O gamă largă de produse din domeniile Naildesigns şi cosmetice drumeţii în Starter seturi şi să facă clienţii noştri fericit. Pachetul nostru de surpriza nded oportunitatea perfectă este, prin urmare, dota din nou bine resursele proprii la un preţ accesibil.


Convinge ca de obicei produsele conţinute cu studioul lor de înaltă calitate. Toate produsele sunt conforme cu standardele europene actuale. Geluri incluse au fost produse în funcție de statul mai recente de cercetare UV gel. Acest set de probă este posibilitatea nu doar să facă el însuşi o placere. nded este potrivit, de asemenea, ca un cadou pentru designul unghiilor prietenos şi prietenii pachet surpriză foarte bine.

Dimensiuni
+
0.368 Metri (m)
0.222 Metri (m)
0.146 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional