Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit unghii cu acril
Set cu acril NDED pentru modelare unghii problematice
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Ai chiar ştiu ea? Unghia naturala a accidentat, Caneluri sau alte probleme, în cazul în care produsele traditionale Eşecul unghii? Aceasta nu mai trebuie să fie, pentru că datorită NDED Problema unghiilor acrilice stabilit acum are un scop. Vă mulţumim pentru cele mai recente tehnologii şi Dezvoltarea produselor tehnologiei acrilic poate acum, de asemenea Clienţii cu cuie problemă în a se bucura complet de unghii de proiectare şi nail art vin. În acest acrilic pentru problema unghiile sunt numai conţine produse de înaltă calitate, care promit un design versatil unghiilor. Produsele incluse sunt aplicabile pentru toate tipurile de unghii. Ca cu toate alte produse acrilice, toate pot aplica tipuri de nail design fi. Acest set include: - Grund 15 ml - unghiilor acrilice lichid XL 1000 ml - lux micro pulbere acril clar cu grecu-stop 30 g - pulbere acril micro alb lux franceză cu grigore-stop 30 g - cu acril pulbere de lux micro de grigore-stop 30 g - designul unghiilor gel de sigilare 15 ml - UV gel unghii proiectare modelare ghid - unghiilor acrilice modelul straturi ghid de proiectare - UV gel de eroare cauze lista toate furnizate produse poate, desigur, de asemenea, individual comanda din magazinul nostru. Cu acest set, veţi primi dar eficiente furnizate toate produsele necesare în o singură căzut năpusti. Asiguraţi-vă şi Clienţii lor de calitatea produselor Studio şi uimitoare Cuie - şi unghiile problemă va fi niciodată din nou o problemă.  

Dimensiuni
+
0.213 Metri (m)
0.22 Metri (m)
0.134 Metri (m)
Sigiliu
+
instrucțiuni
+

Pasul 1: Pregătiţi unghia pentru modelare prin împingerea înapoi a cuticulei.

Pasul 2: Mătuiţi unghia cu un buffer.

Pasul 3: Umeziţi pensula cu lichid acrilic.

Pasul 4: Puneţi pensula umezită pe orizontală în praful acrilic şi aşteptaţi până se creează un balonaş gata de întins pe vârful pensulei.

Pasul 5: Aşezaţi balonaşul gata de întins epe unghie şi modelaţi construcţia unghiei.

Pasul 6: Când modelajul este terminat şi uscat, piliţi unghia în formă şi lustruiţi-o până străluceşte.


Sfat: În final puteţi aplica şi un gel de sigilare pentru strălucire.


Feedback
+
Evaluări generale
4.3333
Rezumat
5
2
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional