Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit unghii cu gel
Set cu gel UV Vylet-Nails pentru unghii problematice

Detalii
+

Nu cine stie? Într-unul sau alti clienti a făcut vreodată înainte, că unghiile nu îndeplinesc sau este mai rapid decât plusează din nou la alţi clienţi. Acest lucru este adesea cazul în care Arta unghiilor modelare, în cazul în care vârful nu este conectat corect la unghia naturala se conectează. Pentru mai ales aceste clienţii în aşa-numita problemă cuie suferi în modelarea unghiilor, avem problema Vylet-Cuie unghiilor Setare - gel UV, care a fost dezvoltat exclusiv în casa noastră, în intervalul. În acest UV gel set de produse de înaltă calitate sunt incluse, numai toate la cutting-margine tehnologie şi dezvoltare a UV gel de aplicare sunt. Vă mulţumim pentru cele mai recente modele de unghii UV gel tehnologii acum, de asemenea, va fi garantat 100% responsabilitatea pentru unghii problemă. Produsele din setul de pornire pentru problema unghiilor pot fi aplicate pe toate tipurile de unghii. Există Creativitatea în decoratiuni de arta unghiilor, desene şi modele nelimitat utilizarea acestor produse. Inclus cu acest set includ: - Vylet - Cuie Revoluţia grund, tip: 15ml - Revoluţia Vylet-Cuie, tipul: lipirea 15ml - Vylet-Cuie revoluţie constructor gel, tip: trandafir - 15 ml - Vylet-Cuie Revoluţia franceză clar gel, tip: alb 15ml - Vylet-Cuie Revoluţia etanşare gel, tip: designul unghiilor 15ml - UV gel unghii modelare ghid de proiectare - eroare de gel UV cauze lista va convinge de aceasta calitate Studio de calitate, un produs şi veţi vedea clienţii dumneavoastră vă va oferi o mulţumesc.

Dimensiuni
+

0.154 Metri (m)
0.172 Metri (m)
0.057 Metri (m)

Sigiliu
+

UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+

Evaluări generale

4

Rezumat

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional