Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit unghii cu gel
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Set de gel UV profesional Euro-Line
Detalii
+
Ei au aşteptări ridicate de unghii gel şi sunt prin urmare, încă în căutarea pentru dreptul? Ar trebui, de asemenea Unghii gel pentru a fi potrivite pentru persoanele cu alergii? Opri, atunci acest lucru este exact dreapta. Cu Kit-ul nostru Euro-line gel de profesionişti ai găsit după Sunteţi în căutarea. În primul rând, acest gel UV setaţi toate include patru unghii gelurile de proiectare 15 ml de către acelaşi producător, pentru durabilitatea Modelare joacă un rol important. Şi pe de altă parte, sunt potrivite şi pentru Antialergice. După ce aţi pregătit unghiile până în prezent, introduceţi pentru a seta corespunzător amorsa pe suprafata unghiilor naturale şi de a face bine uscat. Apoi puteţi începe aplicarea gel de bază. Lasa Se intaresc acest strat sub o lumină vindecarea unitate şi de a lucra ai fără îndepărtarea stratului de sudoare a continuat cu gel de construcţie. Ganditi-va ca dezvoltarea C-curba. După ce timp de intarire se poate Zâmbet trage o linie cu gel franceză şi acest lucru din nou în lumină UV Lasa. Acum, elimina stratul de sudoare cu un aspirator. Dacă este necesar să cu un fişier fin sau un tampon să fişier nereguli minore distanţă şi vă purtaţi profesionale gel de sigilare ca un euro de linia de sosire, care Face unghiile strălucitoare. Nu mai asteptati si comanda Nostru de pornire setaţi cu produse de calitate la cele mai bune Unghii de calitate Studio de sunet.
Dimensiuni
+
0.17 Metri (m)
0.164 Metri (m)
0.103 Metri (m)
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

LED-ul potrivit

Gelurile LED şi accesoriile potrivite permit modelarea extrem de rapidă a unghiilor: Gelurile LED se întăresc la o lampă LED sau lampă CCFL după 30-90 secunde sau în modul obişnuit la o lampă UV în 120 secunde, pot fi desprinse şi nu trebuie scoase prin pilire. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor LED.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.666666666
Rezumat
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional