Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii / Kit unghii cu gel
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Cu UV gel starter kit de NAIL-EON gestionează fiecare modelare unghii
Detalii
+
Pe lângă cunoştinţele şi practica, îi aparţine o modelare unghii echipament adecvat. Mai ales la început de carieră ca un stilist / în echipamente de multe, pe lângă bec UV trebuie să fie îngrijorat. Pornire seturi cu un set de UV gel sunt perfecte de dreptul de a avea totul în loc, ceea ce ai nevoie. Nu contează dacă tu a face unghiile la domiciliu sau telefonul mobil Salon de unghii ar dori să utilizeze noastre NAIL-EON UV gel Starter este setat ideal pentru ambele. Veţi obţine o oglindă în setul extins Lumina UV vindecarea unitate, care are un cronometru de 3 minute de operare şi 9 Watt a 4 x lămpi. Desigur sunt toate geluri UV într-un borcan de 5 ml astfel. Cu gel de amorsare, a crescut cu construirea gelului alb Frenchgel şi gel de sigilare puteţi crea o locaţie frumoasă de modelul francez. Pentru Unghii prelungire a Profi Tip caseta este umplut cu 100 Sfaturi, precum şi o Unghii lipici conținând 3 ml de conţinut. Instrumentele trebuie să nu, desigur, de asemenea prin urmare, lipsă, obţine un sfat profesionist cromate cutter, o perie, 2 doar profesionist Studio fişiere în granulatie 100 / 180, un tampon de sablare bloc cinci bastoane de lemn de trandafir şi plăcuţe de 1 x 500 bucata. 100 ml de unghii mai curat Speciale pentru o mai bună aderenţă un grund şi un detaliate de modelare Instrucţiuni completează oferta. Noi oferim nu numai experienţă de a producătorului, dar, de asemenea, cea mai bună calitate a produselor noastre. Salvaţi acest set complet! Sunteţi nostru Servicii şi produsele noastre să fie complet convins.
Sigiliu
+
UV adecvat

Modelarea unghiilor perfect durabile şi rezistente cu geluri UV şi accesoriile potrivite: Gelurile UV sunt disponibile în multe culori şi consistenţe şi se întăresc sub acţiunea unei lămpi UV sau lămpi CCFL în 120 secunde. Articolele marcate cu acest sigiliu sunt adecvate pentru aplicarea gelurilor UV.

fără acid

Sunteți dispusă la alergii dar nu doriți să renunțați la o manichiură frumoasă? În acst caz folosiți un gel fără acid, recomandat persoanelor alergice.

Feedback
+
Evaluări generale
4.5
Rezumat
5
30
4
16
3
3
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional