Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Kit unghii /

Kituri de gel de culoare

Sunt gel colorat seturi nded magazin, de obicei, de geluri UV de culoare, care sunt disponibile ca un singur articol. Înlocuirea produselor individuale din setul este foarte simplu şi toate culorile sunt întotdeauna complet disponibile. Combinaţia de culori diferite, cu aceeaşi textură sau aceeaşi culoare cu diferite texturi este deosebit de interesant. Deci sunt unghii arta efecte care dezvăluie numai lor deosebirii şi că anumite ceva pe doua privire. Asemănările de nuanţe sunt subliniat de diversitate, iar rezultatul este o operă de artă interesante pe fiecare unghie. Deosebit de amuzant, şi în mod eficient Acesta acţionează atunci când culorile individuale colorate seturi sau se distribuie, de asemenea, în ritmul pe unghii. Deci, o acoperire completa colorate este amestec, care este complet diferite, şi totuşi comune elemente pe fiecare unghie.
 
Kituri de gel de culoare sunt încă Starter Kit-ul ideal pentru incepatori. Selecţie de diferite culori face-l simplu primul experiment, seturi cu vascozitate medie culoare geluri, care de asemenea au un efect de miere şi independent pentru a netezi sunt deosebit de bine adaptate. Profita de aceste geluri: elimină elabora depozit de lucru, care deţine destul de câteva obstacole, mai ales pentru incepatori in designul unghiilor. Selecţie în magazinul nded conţine seturi de gel de culoare din gama nded, precum şi combinaţii premium pentru care acţionează în special elegant designul unghiilor.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€