Vă facem cadou cheltuielile de transport! La o valoare a comenzii de peste 119 € * numai la expediere prin DHL către

Categorii

Produsele marcate cu această siglă au fost certificat de către TÜV Süd.

Lac de unghii sidefat NDED

Nr. Art V1187
(6 Comentariiile clientului)
nded
Noastre nded pearl unghii este o culoare de evidenţiere pentru unghiile tale. Este potrivit atat pentru unghiile naturale şi unghiile artificiale. Ai acest lac de unghii strălucitor cu noi in mai multe culori la modă. Printre alte lucruri în piersica, alb, maro, şi de argint.
de la 1 pcs 1,85 €
de la 6 pcs 1,68 €
de la 12 pcs 1,59 €
de la 24 pcs 1,50 €
de la 48 pcs 1,43 €
de la 108 pcs 1,39 €
de la 240 pcs 1,38 €
Pregatit pentru livrare
Timp de livrare 2 - 7 working days
Vă rugăm să selectaţi Culoare!
Lac de unghii sidefat NDED Tendinte lac de unghii
vizualizări suplimentare:

Unghii perfecte cu oja sidefată NDED

Sunteţi în căutarea pentru o Oja, ceea ce face unghiile scânteie? Apoi decideţi de unghii, dar pentru efect noastre NDED Moss, deoarece aceasta vă vopsea cu efect de Perla radiantă pe unghiile. În primul rând, se efectuează o manichiură. Aplica un strat de bază, apoi, care a împiedicat orice coloraţie pe unghiei, care apărea la eliminarea de culori bătător la ochi. Noastre Sfat: Vopsea mâinile individual şi lăsaţi prima mână uscat bine, înainte de a continua cu celelalte. Deci, puteţi evita ciudateniile mici în unghii încă umed. Ia ta alese Oja colorata pe mână, vopseaua degetele primele cinci şi să-ţi vopsea uscată. Acum veti observa ce noastre lac de unghii cu efect de Perla are o opacitate mare. Vă recomandăm să aplicaţi un al doilea strat de lac de unghii, dar, pentru că vă va atinge această culoare încă raţionalizate rezultate. După ce, de asemenea, acest strat este complet uscat, trebuie să aplicaţi un lac exces pentru a sigila. Cu acest lucru, o durabilitate mai mare de acoperire de culoare vă este garantată. Urmaţi aceeaşi paşi cu cealaltă mână. Printre altele, în urmatoarele culori cu noi, a lua noastre de unghii: roz, liliac, Molid, trandafir, turcoaz şi alte tonuri stralucitoare la modă. Bucuraţi-vă şi unghiile arata o superba si comanda culoarea ta preferată cu un mare efect de Perla, nail Studio-calitate sunet, la un pret incredibil de mic astăzi.
Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Comentariiile clientului

Tu trebuie sa fii logat pentru a scrie un comentariu
timp:20:11 data:12.02.2014 Evaluare:
timp:20:01 data:22.01.2014 Evaluare:
timp:23:14 data:10.07.2013 Evaluare:
timp:19:14 data:19.10.2012 Evaluare:
timp:07:41 data:05.10.2012 Evaluare:
timp:20:50 data:19.02.2012 Evaluare:
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional

Nr articole ar putea fi găsite corespund criteriilor de căutare. Vă rugăm să alegeţi un cuvânt de căutare diferite şi să încercaţi din nou.
Ai o sugestie pentru un element nou? Sunteti bineveniti sa ne anunţa.