Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Tendinte lac de unghii
nded Magnetice vopsea

Detalii
+

Dezvoltăm în mod constant noi produse pentru industria de designul unghiilor. Vopsea nded magnetice permite am adus un produs nou pe piaţă, care pot fi folosite pentru efectele pe Nail design incredibil magnetice. Ingrediente atent selectionate de înaltă calitate sunt de înaltă calitate şi oferă o strălucire radiantă pe unghii. Combină eleganţa şi strălucire într-un singur produs – acest lucru este noastre magnetice vopsea, disponibil în multe culori diferite. Vopsea cu particule metalice este aplicat pe unghie ca un lac de unghii normale cu pensula direct din sticla. Blana trebuie să fie subţire. În urma, magnet, este loc cât mai aproape de unghii. Magnet este în legătură cu ingredientele de lacuri care fac efectele irizatii metalice pe unghii. Prin mişcarea de magnet, aţi realizat diferite modele, linii si degradeuri care doriţi să ajungă. Vă recomandăm să se aplice un strat de bază întuneric, deoarece prin acest magnetice vopsea este chiar mai accentuată. Pentru a proteja magnetice unghiile radiantă cu modificări de culoare şi zgârieturi, vă recomandăm încă aplicarea un palton sus şi geluri în conexiunea de etanşare. Design-vă unghiile moderne noi cu aceasta vopsea nou disponibile.

Dimensiuni
+

0.03 Metri (m)
0.03 Metri (m)
0.074 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional