Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Tendinte lac de unghii
Încercați unghii nded unghii cu efecte holografice pentru unghii frumoase

Detalii
+

Frumoase binnded Holografic lacuri de unghii - un lac de unghii în stralucire de curce întreţinute şi stil unghiile imens îmbunătăţi aspectul general proiectate cu frumoase creaţii. Nu întotdeauna un design unghiilor perfect este la fel de uşor ca una ar putea dori. O pictură clasic arata stylish şi elegant. Dar este pur şi simplu prea plictisitor pentru unii. Deşi nu neapărat. Hologramă noastre pot fi Oja unghiile tale să strălucească lumina în un diferitele Culoare imagine. Profita de acest joc unic de culori pentru unghiile tale şi te admira priviri. Vopsea poate fi uşor de aplicat, ca orice tradiţionale de unghii. Ce este uscat, aveţi o stralucire de curcubeu frumos pe unghiile tale. Desigur, puteţi combina unghii cu alte decoratiuni precum depunători sau pietricele mici. Vopsea acţionează singur, dar, de asemenea, absolut plin de farmec.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.3333

Rezumat

5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional