Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Tendinte lac de unghii
nded Strat de top mat - Lac de etanşare

Detalii
+

Daca unghiile sau nu să strălucească se reduce la preferinţă personală a fiecăruia. Lac de unghii are capacitatea de a da o stralucire frumoasa unghiile. Pentru cei care prefera dorinţa de mat, care este desigur o soluţie satisfăcătoare. Cu toate acestea, vă putem oferi acum dar produsul potrivit. Noastre strat de top de Matt oferă unghiilor un design la modă plictisitoare. Desigur, el îndeplineşte toate funcţiile sunt folosite pentru la lor strat de top tradiţionale. Aici el mată, dar fiecare culoare vopsea chiar lucios lacuri. Strat de top noastre Matt pot fi folosite cu uşurinţă să se aplice şi întruchipează toate avantajele de o vopsea de excesul de încredere. Protejeaza dumneavoastră de unghii la zgârieturi şi aşchiere şi dă prospeţime noi, care trebuie să fie vopsite pentru a nu suplimentare nou pictat unghii. Să unghii colorate să se usuce bine şi se aplică apoi strat de top mat în conexiunea. Desigur veţi găsi, de asemenea, strat de top tradiţionale pentru noi pe lângă o gamă largă de vopsele de diferite culori, dacă doriţi să alterna între lucios si mat unghiile. Convinge-te de produsele noastre, care sunt supuse cerinţelor standardelor europene şi s-au produs pe marginea de taiere de UV gel de cercetare. Oferim producatori de mai mulţi ani de experienţă şi de un serviciu perfect.

Dimensiuni
+

0.03 Metri (m)
0.03 Metri (m)
0.073 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.7

Rezumat

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional