Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Top coat şi base coat
Lac e unghii finish - lac transparent cu luciu de diamant

Detalii
+

Cu acest finisaj creaţi uimitoare de unghii Efectele unghiile de clienţii dumneavoastră. Fie că este francez manichiură sau arta de unghii Proiectare - cu NDED diamant efect lac 4000 ml aduce aspect umed pe unghii. Foarte bogat şi destul de mult de unghii poate ca idealul finisaj de acoperire aplicat pe unghii naturale sau artificiale. Deoarece este Atunci când acest container este o unitate de 4 l, este necesară vopsea înainte se toarna într-un recipient adecvat. Multe unghii designeri să profite de mari Sticla, de asemenea, clienţii săi unele din lac pentru umplerea la domiciliu. Adesea clienţii doresc ca se reface vopsea la domiciliu şi puteţi aplica o dată şi nu întotdeauna să facă uneltele în Studio pe pentru a lua această alternativă este foarte bun. Vă mulţumim pentru sale Cui va fi rezistent la zgârieturi ingrediente şi proprietăţi speciale, şi Devine un finisaj lucios. Clienţii dumneavoastră va iubi mai mult şi să fie mulţumit cu rezultatul. Vă garantăm că veţi aceasta vopsea în calitate Studio de calitate livrate, că veţi obţine cu greu oriunde altundeva în germană Piaţă va găsi din nou. Veţi fi uimit de produsele noastre şi toate accesoriile sale, care ne-am pregatit pentru tine în magazinul nostru online pe ţineţi.  

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.6667

Rezumat

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional