Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Top coat şi base coat
No. lite stabilizator este ideal pentru reparaţii de urgenţă la aer incluziuni

Detalii
+

Reparaţii de urgenţă incluziunilor aer - No. Lite stabilizator -Sigur că le-au împins vreodată popula unghiile un pic înainte de ei înşişi, şi au avut o tranziţie inestetice între gel şi unghii ca rezultat? Sau aer s-a format sub unghii gel prin afară în creştere şi acum se află în acest moment? Nu vă faceţi griji, stabilizator puteţi crea cu nostru NDED No. Lite remediu provizoriu în ambele cazuri. Buna tranziţia cu un fişier fin şi pune unghiile în lungimea dorită şi de forma. Scoateţi depunerea cu un aspirator. În funcţie de nevoile dumneavoastră puteţi aplica amorsa unul după aceea. Acest lucru întărit răspunderea între gel şi unghii. În următorul pas, vă rugăm să contactaţi nostru stabilizator No. Lite. Vopsea-l ca un convenţionale de unghii pe zona afectată şi lăsaţi să se usuce. Portiuni adezive conţinute în acesta cauza că gel de ridicare este conectat din nou la unghii. De asemenea, este perfect ca o protecţie împotriva teleschiuri pentru unghii problemă. La final, purta stabilizator. Cu ajutorul a o lua de Nagellackentferners, de asemenea, cu uşurinţă acest lucru înapoi la unghii. O acoperire care este parte a noastră produs gama finsh, lac de unghii este o înaltă calitate unghiilor Studio-calitate, disponibile la noi.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

3.7143

Rezumat

5
1
4
4
3
1
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional