Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Top coat şi base coat
Lac transparent Vylet Nails pentru Wet Look

Detalii
+

Nici o problemă este de a pune un luciu ridicat pe unghiile cu Cuie Vylet aspect umed haina clar. Acesta este conceput pentru aspect umed si completat fiecare arta unghiilor. Tu poate sigiliu atunci când se utilizează acest lac de unghii, ca şi strat, minunat motive de Stampingtechnik. A termina lac de unghii vine într-o sticlă frumos concepute, conținând 15 ml. Filetat de mai sus acopera o perie mai sticla fiabile şi case. Acest lucru a fost conceput exact, deoarece el are întotdeauna dreptul de suma de lac de unghii pe perie de păr. Lac de unghii negru, elegant sticla este un ochi-catcher deja doar vizual. Font frumos curbat cu logo-ul Vylet-Cuie completează impresia. În cererea de a nu diferă de alte vopsea exces. Acesta se deschide sticla cu o poftă de mâncare, scoate capacul de şurub cu perie integrat şi oferă unic dungă pe gâtul sticlei, că prea mult din produsul pe aplicator rămâne. Apoi aluatul unghii unghiilor unghii abordare sub cuticula la vârful unghiilor şi. Vă mai repede seama că cererea este foarte uşor. Aspect umed vopsea trebuie nu în mod repetat aplicate ca un strat produce efect de aspect umed populare şi la modă. Naturale pictat unghii uscate rapid cu o durabilitate dovedită. Strălucească cu unghii perfecte şi bucuraţi-vă de produse profesionale la preţuri accesibile.

Dimensiuni
+

0.032 Metri (m)
0.03 Metri (m)
0.077 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional