Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Lac de unghii / Top coat şi base coat
NAIL-EON top coat & strat de bază stabilite pentru unghii model straturi
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Strat de bază de NAIL-EON top coat & strat de bază din sunt

ultra grip şi durabilitate. Aşchiere şi lifturi sunt trecute cu acest produs. Potrivire strat de top este finisare perfectă şi pantofi de lungă durată la sfârşitul de modelare. Precum şi strat de bază, sigiliul previne ciobire şi ridicare, unghiile rămâne strălucitoare timp frumos.

Prelucrarea produselor în strat de top NAIL-EON & set de strat de bază este cum de obicei necomplicate. Strat de bază este aplicată în strat subțire pe curăţat şi lustruit unghii şi apoi caliti sub lampa UV sau LED. Acum cui cu un material de căptuşeală modelul dorit sau cu UV este Oja. Modelarea se încheie cu strat de top. Aceasta este aplicat pe stratul de dispersie şi, de asemenea, intarit la lumină. În orice caz important: pentru o vindecare perfecta a straturilor acesta trebuie să fie aplicate cât de subţire. Strat de top este gratuit cu o lustruire sau cu cleaner de dispersie strat si stralucire.

viscozitate
+
subțire mediu gros
Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
3
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional