Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor
lavera gel de dinti
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Formula de curăţare a făcut la mare sare şi organismele de ipsos natural de siliciu previne Cariile, boala parodontala si tartrul atunci când este utilizat în mod regulat.
Carvonă uleiul care este proiectat special pentru Tratamentul homeopat, asigura o respiratie proaspata natural. Carvonă ulei este obţinut din ulei esenţial de mentă.

Sare de mare promovează mineralizării dinţilor şi gingiilor şi previne Cariile şi calcul. Silice acţionează ca un organism ascuns pe dinti. Acesta oferă o ţintă dar naturale de curatare a dintilor.

lavera pasta de dinti curăţă şi îi pasă de dinţi, gingii şi gura cu sare de mare naturale şi siliciu ascuns corpului. Aplicarea regulată lucrări împotriva cariilor dentare şi formarea de calcul dentare. Aprofundată de curăţare gingii şi dinţi permite un zambet radiant minunat şi au întotdeauna un sentiment proaspăt în gură.

The lavera neutru gel dentar protejeaza dintii sensibili si gingiile. Uşor se curăţă dinţii şi elimină placii vizate.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional