Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
lavera gel de dinti
Detalii
+

Formula de curăţare a făcut la mare sare şi organismele de ipsos natural de siliciu previne Cariile, boala parodontala si tartrul atunci când este utilizat în mod regulat.
Carvonă uleiul care este proiectat special pentru Tratamentul homeopat, asigura o respiratie proaspata natural. Carvonă ulei este obţinut din ulei esenţial de mentă.

Sare de mare promovează mineralizării dinţilor şi gingiilor şi previne Cariile şi calcul. Silice acţionează ca un organism ascuns pe dinti. Acesta oferă o ţintă dar naturale de curatare a dintilor.

lavera pasta de dinti curăţă şi îi pasă de dinţi, gingii şi gura cu sare de mare naturale şi siliciu ascuns corpului. Aplicarea regulată lucrări împotriva cariilor dentare şi formarea de calcul dentare. Aprofundată de curăţare gingii şi dinţi permite un zambet radiant minunat şi au întotdeauna un sentiment proaspăt în gură.

The lavera neutru gel dentar protejeaza dintii sensibili si gingiile. Uşor se curăţă dinţii şi elimină placii vizate.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional