Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Dezinfectant si indepartare
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Lichide pt. tehnica unghiilor - Spray dezinfectant cu izopropanol
Detalii
+

Spray nded igienice pot fi folosite pentru curăţarea mâinilor şi se confruntă, atâta timp cât el nu formează baza în dezinfectanți certificate în deschis răni get. compozitii similare.

Acest produs de design de unghii este deşi necertificate şi nu în condiţii aseptice pot fi completate, dar, de asemenea, acte ca atare. Pentru a asigura un standard de igienă în fiecare unghie Studio logged-on, ne indică că dezinfectante doar pentru uz personal poate fi umplut revânzarea numai în condiţii aseptice.

În plus faţă de nded unghii spray igiena ne oferă în secţiunea lichide de curăţare şi dezinfectare + distanta mâinile certificate diferite – şi dezinfectant al companiei Hartmann. Uita-te pentru produse pentru dezinfectarea unghiilor design doar în articolul numărul 4173 Bacillol 30 spuma, 4175 şi 4176 Sterillium classic pure şi 4178 Bacillol 30 spuma cu capul de pulverizare spumă.

, De asemenea, pentru planul de igienă în salonul de frumuseţe este produsul potrivit. Unghii salon de igienă demachiant este special fără culoare,- şi arome şi făcut fără ulei, ceea ce implică o răspundere mai bine de unghii de proiectare sisteme are în ceea ce priveşte convenţionale de curăţare.

El este, de asemenea, formaldehidă gratuit, ceea ce aduce o mai bună compatibilitate cu. Datorită evaporare rapidă şi reziduuri-free este produsul cu acest design unghiilor optim curate. NDED igiena spray-80 % - premium igiena spray pentru unghii, manichiură şi pedichiură.

Feedback
+
Evaluări generale
4.8519
Rezumat
5
23
4
4
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional