Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Dezinfectant si indepartare
Lichide pt. tehnica unghiilor - Spray dezinfectant cu izopropanol
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

nded Igiena Spray poate fi folosit pentru curățarea mâinilor și suprafețe, atâta timp cât el nu intra in rani deschise. Compoziții similare formează baza certificate în dezinfectanți.

Acest produs de design de unghii nu este certificat, deoarece nu poate fi umplut în condiții aseptice, dar, de asemenea, acționează ca atare. Pentru a asigura un standard de igienă în orice salon de unghii înregistrat, subliniem faptul că dezinfectanți pot fi transferate numai pentru uz propriu, în vederea revânzării numai în condiții aseptice.

În plus față de nded Nagelmodellage Igiena Spray le oferim în fluidele noastre pentru curățare, dezinfecție + îndepărtarea, de asemenea, diferite mâini certificate - și dezinfectant de suprafață de Hartmann. Pentru produsele pentru unghii de proiectare dezinfecție pur și simplu uita-te la numerele de articol 4173 30 Bacillol spumă, 4175 și 4176 Sterillium clasic 30 spumă pur și 4178 Bacillol cu ​​spray de spumă.

De asemenea, pentru planul de sanatate la salonul de frumusete este produsul potrivit. Igienizarea Aspiratorul salon de unghii este special fără culoare - și arome produse și fără ulei, rezultând într-o mai bună aderență a unghiilor sisteme de proiectare rezultat decât cu detergenți convenționali.

El este, de asemenea, aldehide, care aduce o mai bună compatibilitate cu ea. Datorită evaporării rapide și fără reziduuri este în acest produs de design de unghii pentru aspiratorul optim. NDED Igiena Spray 70% - Premium Hygiene Spray pentru unghii modelare, manichiură și pedichiură.

Feedback
+
Evaluări generale
4.871
Rezumat
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional