Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Dezinfectant si indepartare
nded nail cleaner de citrice usoare - unghia naturala blând de curăţare
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

alcool izopropilic 30% în nded unghii curat Citrus ușoară - Nail Cleaner Citrus asigură moale că lichidul nu numai curăță, ci și dezinfectează, un parfum de citrice oferă un climat plăcut în cerere. Cleaner unghiilor este potrivit pentru toate etapele unghii și modelarea unghiilor și creează cele mai bune condiții pentru creații de lungă durată și strălucitor de unghii.

un aspirator de unghii este important nu numai pentru curățarea unghiilor, de exemplu, înainte de a aplica lacul de unghii sau material de modelare. De asemenea, în timpul Gelmodellage aspiratorul de unghii face o treabă bună. Astfel, transpirația care apare în timpul procesului de întărire a straturilor de gel pot fi îndepărtate cu ușurință și bine. O suprafață curată este întotdeauna condiție necesară pentru următorul strat aderă perfect. Blândă și, astfel, în mod special potrivite pentru unghii naturale de curățare este aplicat unui Zellette, aceasta este apoi șters până peste unghia până când îndeplinește cerințele de igienă și de grăsime. gel Incapatanat sau fibră de sticlă rămâne desprinde mai ușor atunci când placa de unghii este îmbibat. În salon de unghii cantități mari de lichide pentru curățarea, dezinfectarea și distanța pentru o varietate de muncă este necesar, prin urmare, există nded unghie Aspiratorul Citrus ușoară în trei containere de dimensiuni de la 100 la 5000 ml. Potrivirea sticle pentru umplerea și îndepărtarea Cleaners sunt de asemenea aici magazin disponibile. NDED Nail Cleaner Citrus Ușoară - Premium unghii-Cleaner Citrus-Soft este profilat Gelschwitzschichtenentferner pentru unghii modelare, manichiură și pedichiură.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional