Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Dezinfectant si indepartare
nded nail cleaner uşoară - nail cleaner moale pentru curăţare uşoară
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Ca un lichid special de curățare pentru unghia naturala de nded unghii curat face parte usoara - unghii Cleaner moale, în mod necesar accesoriile de arta unghiilor. 70% alcool izopropilic asigura un efect de dezinfectare, astfel încât nu numai curățarea, ci și igiena în orice moment să fie luate în considerare. Cleaner este utilizat pentru degresarea și curățarea plăcii de unghii înainte de vopsire sau înainte de modelarea unghiilor.

O altă aplicație pentru filtrul de unghii din categoria curățarea, dezinfectarea și îndepărtarea nded are, de asemenea, în timpul Gelmodellage. Rezultată după întărirea straturilor de gel strat lipicios pot fi îndepărtate cu ușurință și complet cu aspiratorul de unghii. Acest lucru asigură faptul că stratul următor păstrează în condiții de siguranță. De asemenea, acrilice, fibra de sticla si lac de unghii pot fi îndepărtate cu lichidul ușor. Pentru aplicarea nded este aplicat un cui mai curat Zellette, unghia este șters cu Zellette impregnat până chiar și ultimele resturi de vopsea sau grăsime departe de unghii. Pentru depuneri persistente suprafața unghiei poate fi îmbibată cu aspiratorul. În funcție de faptul dacă Cleaner unghii este angajat moale, în domeniul privat sau profesional, diverse dimensiuni de containere de la 100 la 5000 ml sunt disponibile. Sticle de umplere sunt de asemenea disponibile aici, în magazin! NDED Nail Cleaner Mild - Premium Nail Cleaner Soft alcool izopropilic 70% pentru unghii modelare, manichiură și pedichiură.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional