Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Noastre de bază-strat previne ingalbenirea unghiilor unghii

Detalii
+

Sub lac NDED strat de bază este ideal ca bază pentru toate lacuri de unghii. Lacuri de unghii prea repede proiectil aparţin atât în cele din urmă trecut, deoarece o oprire timp de dumneavoastră de unghii este garantată cu acest produs. Deoarece nici formaldehidă, toluen, colofoniu, acrilat şi, de asemenea, nici parfumuri sau conservanţi sunt incluse, acest articol este, de asemenea, foarte bun pentru unghiile sensibile şi fragile potrivite. Se usuca foarte repede pe unghia naturala. Prin urmare, poate continua imediat cu designul unghiilor. Nu mai este chiar modificări de culoare ale unghiilor, deoarece produsul nostru pentru a preveni decolorare şi îngălbenire de cuie. De asemenea, un puternic ton roşu sau un neon verde unghii poloneză mai au nici o şansă împotriva acest primer de înaltă calitate. Primul strat de unghii este foarte important, pentru că promovează unghiile sanatoase. Produsul nostru, de asemenea, poate fi folosit ca clar lac de unghii, deoarece el poate arata frumos si curs de unghii. Femei care doresc o rezistentă la zgârieturi, armat unghiilor naturale şi oprire prelungite de Nagellackes, nevoie de produsul nostru. Profitaţi de mulţi ani de know-how în designul unghiilor şi spune la revedere de la unghiile decolorate, plictisitoare şi fragil. În sectorul de lichide pentru pregătirea şi finisaj, acest strat de bază este absolut trebuie să - au în piaţă. Produsul nostru este disponibil, în funcţie de cererea în volum de 15 ml și 4000 ml.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.5

Rezumat

5
4
4
4
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional