Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Cuticule să slăbiţi uşor de cuticule
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Cuticula este un parte importantă de cuie. Unghiile, previne pătrunderea Bacterii. Cuticula ar trebui să fie bine întreţinute. Un aspect elegant Mâinile precum şi, pe de altă parte, cuticula poate rupe, dacă acestea nu sunt întreţinute va.

Una dintre cele mai importante măsuri de pregătire pentru manichiura pentru un cui este îndepărtarea cuticula. Cuticulele trebuie să fie niciodată tăiat sau tăiat. Manichiură, precum şi pentru o Modelarea unghiilor este o mulţime de diferite lichide pentru pregătirea şi linia de sosire este necesară.

Noastre nded vă va ajuta să vă, cuticulele cuticula Remover pentru a elimina moi şi blând mod. Termenul Remover poate iritant. De fapt lichidul nu eliminate cuticulele Se inmoaie-le. Ca rezultat cuticula poate fi împins uşor înapoi şi piese de excesul de piele se poate desprinde mai bine.

Ar trebui să cuticulele cu grijă cu un lemn de trandafir bastoane împins înapoi sunt. Acest lucru poate nu brut continua, deoarece altfel la prejudiciu dureros de Piele unghii pot apărea. Poate cuticulele exces uşor cu o cârpă moale pot fi eliminate.

Să profite de nostru mulţi ani Experienta de producator, cu care am vă cea mai bună calitate a produselor noastre garanţie. Aveţi grijă necesare cuticulele şi să profite de nostru prietenos şi hrănitoare cuticule pentru aspectul perfectă şi elegant vă Mâinile.

Sigiliu
+
Feedback
+
Evaluări generale
4.4444
Rezumat
5
12
4
3
3
2
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional