Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Gel special de sigilare Vylet-Nails

Detalii
+

Esti deja de mult timp în căutarea pentru o etanșare perfectă pentru unghiile tale? Apoi, au devenit acum în cele din urmă găsi, pentru că Spezialversiegeler noastre Vylet-Cuie permite nu numai să strălucească unghiile, dar este de asemenea un bun de protecţie pentru toate Nageldesignmodellagen si Nailarten. Incepand ca de obicei cu rogojini de unghiile tale. Efectua un cui completă de modelare, ar trebui să alegeţi dreptul de unghii sfaturi în pasul următor şi lipici. Apoi, se taie şi le fişier în lungimea dorită şi forma. Netezirea tranziţia între artă şi unghiilor naturale şi modelului de bază şi stratul clădiri. Se lasă să se intareasca ambele straturi sub o lumină vindecarea unitate. Pot repliere chiar o frumoase unghii de arta pe unghiile înainte de a aplica cu captuseala noastre. La final, aceste lichide, cum ar fi Spezialversiegeler sunt seria Vylet-Cuie pentru a proteja poziţia modelului şi arta ta unghiilor. Purtaţi-l ca un lac de unghii şi Ungeti bine unghiile. Vă recomandăm să aplice două straturi şi lăsaţi fiecare uscat bine. Astfel, unghiile la 100% sunt protejate. După uscare, elimina stratul de sudoare cu un aspirator. Nu aşteptaţi nici mai mult şi selectaţi din nostru Spezialversiegeler de înaltă calitate din gama de pregătire şi termina.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.032 Metri (m)
0.078 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.8

Rezumat

5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional