Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Amorsa este acid-drum liber ultra bond pentru pregătirea unghii

Detalii
+

Ustensilele principal pentru pregătirea şi finisaj, precum şi de modelare în sine întotdeauna suficient în stoc trebuie să fie prezente în salonul de unghii profesionale.

Grund pe cele mai frecvent utilizate lichide în designul unghiilor cu siguranta auzit. Grund şi ultra bond degresa şi curat unghia praf şi murdărie.

Lichidul se asigură că materialul de locaţie modelul ferm şi permanent conectat la suprafata unghiei.

Substanța se aplică după mâinile curăţate, eliminate cuticulele şi unghii din formularul depus. Grund acid-drum liber ultra bond oferă un excelent armare adeziv între natural şi unghii acril sau gel.

Acest grund nded pentru toate sistemele de model de locaţie şi fiecare tip de unghii este potrivit. Cantitatea hand este îmbuteliat ca recipiente adecvate, necesare sunt disponibile în magazin de nded.


Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

5

Rezumat

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional