Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Lichide preparatoare și de finish - Lac de bază Vylet-Nails - base coat

Detalii
+

Nu fiecare femeie este norocos pentru a avea unghii lungi naturale frumoase. Acestea aparţin aceste femei, ar trebui să fie încă suficient atenţia acordată unghiile. De exemplu, o Vylet-Cuie printre astfel o întreţinere strat de bază. Acesta este un strat de bază, indicând propria unghiile o bună rezistenţă şi tenacitate. Dar nu numai că, de asemenea, asigură că unghiile păstrează culoarea lor naturală şi suprafaţa de unghii rămâne frumos buna. Purtaţi o culoare de unghii peste vopsea, astfel încât o durabilitate mai mare de acoperire este dat şi unghia pot obţine decolorări de culori întunecate. Cu acest strat ca fundal puteţi aplica asigurat toate lacuri de unghii şi sisteme pe unghiile tale. Strat de bază este pe marginea de taiere de cercetare şi este potrivit pentru persoanele cu unghiile sensibile şi fragile, deoarece conţine nr formaldehidă, toluen, colofoniu, acrilat sau arome şi conservanţi. Acest strat pot fi aplicate cu uşurinţă la unghiile problematică fără a ataca cuticule sau unghie să se usuce. Acest unghiilor îndeplineşte aşteptările dumneavoastră, apoi convinge puteţi alege între nuanţele de clar sau nailon şi pentru pregătirea şi de sosire, la un preţ scăzut un produs de încredere şi de înaltă calitate, cu capacitatea de 15 ml, din gama de astăzi.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4

Rezumat

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional