Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Unghii preparat lichid pentru deshidratare si degresare

Detalii
+

Un produs util din clasa pregătirea si finisaj este cui NDED preparat lichid. Acest amestec util de acţiuni de alcool izopropilic şi acetonă este esenţială pentru o durabile deget unghiilor. Aplicarea grund urmată de pretratare cu acest lichid. Uşor în aplicarea veţi primi un tratament profesional motiv a unghiilor farfurie în acest fel, să păstreze o mai modelare adăpost antiaerian. Efect puternic este realizat prin eliminarea de umiditate la ştergere simultană de grăsime. Puteţi folosi noastre Dehydrierer, precum şi înainte de o manichiura, precum şi o pictură. Mai bine, puteţi face nu trebuie să pregătească unghiile. Acoperiri ulterioare păstra mai mult timp. Cu toate acestea, este important, să nu-l folosesc pe unghii! Ingredientul este acetonă, solvent şi ar putea elimina unghii artificiale sau face poros. Un efect secundar convenabil este că substanța acte alcool izopropilic antiseptice si elimina microbii şi agenţii patogeni ca un mic procent. Alegeţi cum vă sunt utilizate deja de noi la diverse bottlings. Nu există acest produs profesional într-un flacon de perie practice şi uşor de mânuit 15 ml sau o scădere în mărime de 4000 ml. Veţi primi sticle de 1 litru cu un filetat cu încuietoare bun apoi 4 x pentru dumneavoastră de stocare sau porţiunea proprii. Face fericit şi comanda de azi ta perfecta Nageldesignausstattung directe de la producător.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.5897

Rezumat

5
23
4
17
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional