Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Pregătire și finisare unghii false - lac protector anti-îngălbenire NDED Sun Blocker

Detalii
+

Nu contează dacă ai unghii artistice sau naturale, ambele pot fi atacate de radiaţii UV şi acest lucru poate duce la pete inestetice galben pe unghiei. Dar nu numai razele soarelui poate pateaza unghiile, de asemenea, frecvente vizite de solar sau fum ajutor. Dar nu vă faceţi griji. Poate remedia unghii soare Blocker NDED. Veţi începe cu o manichiura clasic, se aplica un gel de bază pe unghiile şi să se intareasca aceasta sub o lumină vindecarea unitate. Direct după aceea trage un strat de gel de prin amorsare gel de structură şi poate, de asemenea, se vindeca. Amintiţi-vă să elaboreze curba C cu acest gel în mod corespunzător. Scoateţi stratul de transpiratie cu o curat si neted orice planeitate de depunere. Praf în jos unghiile, sigiliu-le cu un gel de sigilare, se lasă să se întări şi din nou elimina stratul de sudoare. Acum puteţi picta Blocker soare ca un lac de unghii pe unghiile si uscat. Desigur, puteţi, de asemenea, doar un strat de bază, lac de unghii, sau exces lac se aplică folosind designul unghiilor soare blocker. Ei unghiile naturale sunt protejate de blocare, întărită şi în plus el le face mai rezistente la zgârieturi şi lucios. High-calitate unghiilor de proiectare produs din gama de produse lichide pentru pregătirea şi termina, a lua cu noi la un preţ accesibil. Acum ia concediu de aceste pete inestetice pe unghiile tale.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.8

Rezumat

5
4
4
1
3
0
2
0
1
1

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional