Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Pregatire si finisare
Lac protector anti-îngălbenire Vylet-Nails Sun Blocker

Detalii
+

Nu contează dacă veţi obţine o suprafaţă îngălbenite unghiilor pentru arta ta sau au unghiile naturale de vizite regulate la solar sau la fumat. Cu nostru unghii Vylet-Cuie soare Blocker are acum la capăt. Un lichid care protejează nu numai de la îngălbenirea, radiaţii UV şi zgârieturi unghia, dar pe deasupra, care, de asemenea, au lucios le face. Începe ca de obicei unghiile degetul cu fişierele şi forme. Introduceţi vă numai de bază şi dumneavoastră gel de construcţie şi lasă să se întări unul după altul în UV lumina timp de trei minute. Scoateţi stratul de transpiratie cu o Nagelcleaner şi buna orice planeitate pe unghiei cu o amendă de fişier. Se aplica un gel de sigilare, încă ca un al treilea strat de gel, şi, de asemenea, vindeca acest lucru în lumină UV. Pictura la sfârşitul model de locaţie faceţi clic pe seria Sun blocker Vylet-Cuie ca un lac de unghii pe unghiile şi lăsaţi-l de aer uscat. Unghiile sunt acum protejate împotriva modificări de culoare galbenă şi se poate culca fără ezitare solar. Vă recomandăm să aplice blocant, fiecare tratament să asigure protecția permanente unghiile. Ce mai aştepţi? Comanda astazi pentru unghiile tale o lucioasă îngălbenirea de protecţie. Noastre Vylet-Cuie soare Blocker este preparat si termina într-o foarte bună calitate unghiilor Studio, din gama.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.032 Metri (m)
0.075 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.666666666

Rezumat

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional