Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Tratament unghii
Intaritor unghii ajută unghiile subtiri si fragile

Detalii
+

Tu şi câte altele suferă de fragile şi subţiri unghiile naturale? Atunci aplica noastre NDED degetul întăritor de unghii la sfârşitul anului un cui. Nu contează dacă aplicaţi noastre NDED intaritor de unghii doar ca un lac de unghii sau strat de bază. Tăiaţi şi forma unghiile mai întâi cu un fişier foaie de nisip şi de a scăpa de depunerea. Pentru a compensa pierderea de umiditate de unghii casante, masand un ulei de unghii. Acest lucru poate fi cu uşurinţă împinge înapoi cuticulele cu o UV. Vă recomandăm să ia un cui liniştitor şi baie de mână. Ulterior, puteţi purta noastre întăritor de unghii, care asigură protejarea unghiei dumneavoastră. Unghiile sunt foarte subţiri, se poate aplica un al doilea strat. Se lasă să se întări bine pentru ambele straturi. Vă recomandăm să repetaţi această operaţie la intervale regulate. Amintiţi-vă pentru a elimina întotdeauna stratul de intaritor unghii vechi cu un dizolvant de Oja cu acetonă-free înainte de a aplica strat nou. În funcţie de dorinţele dumneavoastră, puteţi picta un lac direct în ulterior pe unghiile tale. Vindeca complet de vopsea, după lăsându-l să se aplică nostru întăritor de unghii pentru a rezolva din nou. Ne pare rau, ai dumneavoastră moale şi unghii casante nu aşteptaţi nici mai mult şi beneficia în continuare de un deget unghiilor, unghii-Studio de calitate sunet, din gama de fluide. A se vedea pentru tine şi pentru noastre întăritor de unghii deget la preţ scăzut.

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.4286

Rezumat

5
5
4
1
3
0
2
1
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional