Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Tratament unghii
Întăritor de unghii cu calciu Vylet-Nails

Detalii
+

Am ales un lichid pe baza unghiilor de mâini şi de picioare pentru tine. Calciu Vylet-Cuie unghiilor îngrijirea este un salvator pentru unghiile fragile şi cracare. Poate, te deranja în jurul pentru o lungă perioadă de timp cu zguduitoare sfaturi de unghii. Lichidul se transferă cu calciu minerale şi reprezintă soluţia ideală pentru aceste rele. Datorită producţiei de calitate salon de unghii, se referă la un produs profesional pentru manichiura si pedichiura. Vine la tine într-o sticlă destul sticlă cu perie integrat în filetat. Ştiţi care vă lacuri de unghii. Roze strălucind pielii care produsului este subţire şi uşor de manevrat. Există un strat uşor curge este aplicat pe unghiile naturale. Unghiei, nimic nu mai este de culoare pentru a vedea. Vylet-Cuie calciu unghiilor rapid şi transparent se usuca. O stralucire discreta apoi reflectate pe unghiile tale. Pentru o aplicare regulată, unghiile şi unghiile de la picioare înapoi elastice dumneavoastră va fi fragile, cracare şi ciobire s-a încheiat. Stabilizator unghiilor pot fi aplicate ca o cura. Doar aşteptaţi după ordinea într-o zi şi aplicarea produsului din nou. Următoarele trei zile cu lac de unghii remover Scoateţi şi începe de la zero. Efectuaţi acest lucru timp de două săptămâni. Veţi găsi oferte imbatabile mereu cu noi - să se distreze explorând.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.032 Metri (m)
0.075 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

3

Rezumat

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional