Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Tratament unghii
Întăritor unghii cu calciu NDED

Detalii
+

Căutarea multe amenajate unghiile şi am aceeaşi problemă ca multe altele, că unghiile au nici o stabilitate. Dar, de asemenea, face ceva pentru mâini frumos şi îngrijite şi unghiile frumos. Stresul cotidian, mâinile şi unghiile noastre sunt expuse, unghiile pot pierde stabilitatea şi deci rupe, rupe şi splinter. Diverse influenţe externe devin fragile şi poros. Dar asta nu trebuie să fie, şi cu îngrijire corespunzătoare pot rapid şi pur şi simplu să fie exprimate. Pentru aceasta, trebuie să ştim doar lichide ce sunt necesare pentru a unghiilor. O manichiura ar trebui să fie o chestiune de curs, dacă doriţi să aveţi unghii frumoase. După unghiile trebuie întreținute în mod corespunzător. Grija noastră de calciu nded este perfect adaptate pentru a oferi importante elemente nutritive de calciu unghii casante. Ingredientul activ de unghii casante va înapoi elastică şi previne riscul de rupere, de rupere sau Splitterns. Obţine grija hrănitoare pentru unghiile intr-o sticla de perie de 15 ml. Cu pensula, poti aplica grija pur şi simplu pentru a spori unghiile naturale, ca o de unghii, naturale. Oferim produse de cea mai înaltă calitate. Puteţi avea încredere experienţa noastră ca un producător de necondiţionat. Nu mai dispera cu unghiile, dacă acestea sunt fragile sau fragile şi să îl menţină noastre de calciu.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.019 Metri (m)
0.075 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.7273

Rezumat

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional