Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Tratament unghii
Lac nivelant 3 în 1 NDED

Detalii
+

Proaspete de la fabrica va prezentam NDED de umplere de profunde groove 3 în 1. Imediat se va simti beneficiile acestui lichid special. In zilele noastre, totul trebuie să meargă repede şi având grijă de unghiile ar trebui mai degrabă să nu vin doar. Aceasta substanta de umplere este un produs special. El combină mai multe proprietăţi şi impresionează cu aptitudinile sale. Ai un strat de bază, o umplere profunde groove şi un lac de unghii cu anti-aşchiere într-o sticlă conţinând capacitate 15 ml. A salva timp preţios în cerere, deoarece acum nevoie mai mult alături de da nici trei unghiilor produse de pe masa dumneavoastră. Aştept cu nerăbdare să acest articol din gama noastră largă de produse. O altă particularitate este că această umplere Groove are o consistenţă clar. Spre deosebire de tradiţionale, echilibrat albicioasă a roséfarbenen vopsele, acum este clar, cu alte cuvinte de transparentă, strălucitoare ca un lac. Se utilizează ca protecţie împotriva decolorare, când aplicarea unei acoperiri cu culoare sau să compenseze inestetice caneluri pe unghia naturala. Când afară adulţi de tranziţie este nu mai arata bine între unghia şi modelarea unghiilor, apoi utilizaţi, de asemenea, nostru plin de vopsea. Unghii lacuite colorate obţine o protecţie perfectă separator prin aplicarea de vopsea 3 în 1 şi strălucire frumos. Acesta este încoronat cu un timp de uscare rapid. Cumpărături la inima ta de conţinut şi profitaţi de valoare incredibila pentru bani.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.03 Metri (m)
0.077 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Evaluări generale

4.2778

Rezumat

5
6
4
11
3
2
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional