Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Lichide / Tratament unghii
Lac nivelant Vylet-Nails 3 în 1

Detalii
+

Proaspete de la fabrica va prezentam Vylet Unghii 3 în 1 profunde groove umplere. A beneficia de acest lichid special simt imediat. In zilele noastre, totul trebuie să meargă repede şi pentru că îngrijire trebuie să fie Unghiile sunt doar dreptul nu prea scurt. Aceasta substanta de umplere este un speciale Produsul. El combină mai multe proprietăţi şi convins de fi Can. Veţi primi un strat de bază, o umplere profunde groove şi un lac de unghii cu cliva scut într-o sticlă conţinând capacitate 15 ml. Salvaţi valoroase timp în cerere, pentru că acum aveţi nevoie de nici o da trei Unghiilor produse mai alături de pe masa dumneavoastră. Transmite acest lucru Articolul din sortimentul nostru mare. O altă caracteristică specială este că că această umplere Groove are o consistenţă clar. În contrast cu Acest lucru este acum standard, echilibrare albicios pentru acoperiri de roséfarbenen clar sau altfel exprimat transparente strălucitoare ca un lac. Utilizarea Tu-l ca protecţie împotriva modificări de culoare atunci când se aplică culoare de acoperire sau acelaşi Ai inestetice crestele pe unghie afară. Dacă afară crescut Tranziţia este nu mai arata bine între unghia şi unghii modelare, apoi introduceţi noastre vopsea de umplere, de asemenea. Lac colorat Obţine un perfect prin aplicarea 3 în 1 vopsea unghiile Cliva scut şi stralucitoare frumos. Este rapid cu o Timpul de uscare încoronat. Cumpărături la inima ta de conţinut şi de a beneficia de valoarea fabulos pentru bani.

Dimensiuni
+

0.033 Metri (m)
0.033 Metri (m)
0.067 Metri (m)

Sigiliu
+

Întărire la aer

Design pentru unghii fără aparat de întărire: Înfrumuseţaţi unghiile naturale sau unghiile tehnice fără aparatură, independent de alimentarea cu curent. Produsele marcate cu acest sigiliu se întăresc de la sine la aer.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional