Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail diamante 3 x 6 mm - pietre in mai multe culori
Detalii
+

Arta unghiilor utilizate în terminat acril sau gel de modelare diamante 3 x 6 mm. Formă conică, care încă mai produce reflexia luminii foarte special asigură suport optim. Diamant mici ca pietre sunt disponibile in mai multe culori şi pot fi combinate cu alte decoratiuni de arta unghiilor.
Există mai multe metode de a integra diamante Nail 3 x 6 mm permanent în unghiilor artificiale. Deci pietricele mici cu vârful pot fi inserate în jos, în masa sau gel de construcţie şi vindecarea în funcție de materialul cu afară. Alternativ, poate fi tăiat o gaură în finit Modellagemasse. În acestea, arta unghiilor este lipit diamant. Este important, de asemenea, că vârful în Modellagemasse stă. Ca de obicei modelul locaţie unghii prevăzut cu un finisaj, care sigilii suprafaţa şi asigură strălucire de durată. Este important că, de asemenea, diamantele, precum şi vârful unghiilor curate acoperite sau învelite. Foarte ultima touch cleaner oferă o lustruire sau de curăţare a unghiei.


Dimensiuni
+
0.03 Metri (m)
0.03 Metri (m)
0.012 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional